«Volem ser la referència al Vallès en futbol femení»

José Manuel Aguilera (1968, Montefrio, Granada) és el nou coordinador del futbol femení del club. Aguilera es va comprometre per assolir la coordinació de l’estructura femenina que veurà la llum la propera temporada, 2016-2017. L’entitat vol potenciar el futbol femení i per això ja està obert el període d’inscripcions per a la base formativa del femení.

– Quina és la filosofia de l’estructura femenina?

– Volem formar noies en l’esport, però també persones. A nivell d’entrenaments, tenim una metodologia comuna per a tots els equips femenins, això sí, amb característiques particulars segons l’edat. La coordinació farà un seguiment de tot el que es vagi treballant per tal de remarcar alguns aspectes o altres.

– Quants equips tindrà el femení?

· Volem un per cada categoria i per això ja tenim el període d’inscripcions obert al futbol femení. És complicat començar de zero un projecte però ja tenim jugadores compromesos i altres que s’ho rumien. D’entre les categories que tindrem hi ha prebenjamí-benjamí-aleví; aleví-infantil; infantil-cadet; cadet-juvenil i sènior. Volem ser la referència al Vallès.

· I quin serà l’objectiu del primer equip femení?

· Primer, fer-ho; després completar un bon grup. Ja tenim algunes jugadores però falten més. En tots els equips començarem en la categoria més baixa, però això no és cap problema i tampoc ho serà per al primer equip. La recerca continua i el sènior serà el nostre referent.

· Com és el futbol femení?

· Som una potencia. Ja l’any passat vam anar al Mundial absolut per primer cop, però en categories inferiors ja hem assolit a nivell internacional medalles. El CF Mollet UE no pot quedar aliè a la bona feina que s’està fent i volem col·laborar posant el nostre granet de sorra. Hi ha possibilitats de fer un bon projecte per infants i instal·lacions.

· Com està sent la teva tornada al club?

· Molt bona. En una primera etapa vaig estar cinc temporades i ara torno molt content amb l’encàrrec del futbol femení. M’agrada el club i la seva gent.