Vuit equips del futbol base dominen les seves lligues i el Juvenil A opta a l’ascens

Plantilla de l'Infantil A
Plantilla de l’Infantil A

Pot ser una temporada històrica amb el futbol base. Fins a vuit conjunts del club dominen les seves respectives lligues. Són líders els conjunts del Cadet B; Infantils A, B i D; l’Aleví E i el Prebenjamí E. Mentre que el Cadet A i el Prebenjamí A són segons però amb un partit menys que el seu principal rival, i amb una victòria serien també líders. D’altra banda l’Infantil C és segon classificat a 4 punts del primer. A tot això s’afegeix la temporada del Juvenil A de Lliga Nacional que aspira a l’ascens a Divisió d’Honor en un frec a frec amb Europa i Jabac i Terrassa.

L’equip amb major diferència respecte el segon classificat és l’Infantil A de la Primera Divisió amb vuit punts de marge sobre el Palau-Solità i Plegamans. També treu una àmplia diferència l’Aleví E a la Quarta Divisió (7 punts a La Llagosta amb un partit menys) i el Cadet B a la Primera Divisió (5 punts al Vic Riuprimer). La situació ja és més igualada amb l’Infantil B de la Segona Divisió (2 punts a Martorelles B), l’Infantil D (mateixos punts amb Sant Celoni B) i el Prebejamí E (mateixos punts amb Cardedeu C).

D’altra banda Cadet A i Prebenjamí A ocupen el segon lloc de les seves lligues però amb un partit menys. Els cadets de Preferent estan a 1 punt de Masnou i els prebenjamins del grup 30 a 2 punts de Canovelles.