Xavi Moro, nou entrenador del Primer Equip

Després d’un mal inici de temporada, el CF Mollet UE ha decidit revertir la situació amb un canvi a la banqueta. Xavi Moro serà l’encarregat de substituir a Dani Rizaldos com a màxim responsable del Primer Equip. Xavi Moro, amb experiència com a primer entrenador a Primera Catalana, torna a entrenar després d’un temps allunyat de les banquetes, ja que ha estat, entre d’altres, en una empresa col·laboradora de les escoles impulsades pel Futbol Club Barcelona als Estats Units.

Moro s’ha decidit pel projecte molletà «primer de tot, perquè tenia moltes ganes de tornar a estar dins un camp de futbol, i, el més important, perquè he vist alguns partits de la categoria, i mirant els jugadors que tenim, crec que es pot fer un bon paper». Pel que fa l’objectiu de la temporada, el nou entrenador afirma que «el nostre primer objectiu és sortir de la situació actual, potser l’objectiu a llarg plaç sí que el tenim, però encara no el veiem, per tant, hem d’anar partit a partit, començant pel duel d’aquest diumenge». En quan a la clau de la temporada, Xavi Moro no ho dubta, «el treball que fem als entrenaments, i remar tots en la mateixa direcció, la unió dins el vestuari serà clau».

El nou entrenador molletà s’estrenarà en el derbi vallesà de la categoria, ja que diumenge el Primer Equip visita, a partir de les 12.00h., al Cardedeu. Tots dos conjunts es troben a la part baixa de la categoria, ja que el Cardedeu es situa en 15ena posició amb 4 punts, mentre que el Mollet es troba en 16ena posició amb 3 punts. Tot i la situació actual dels dos equips, Moro creu que «serà un partit interessant, ja que un derbi sempre es juga amb ganes. Espero que al partit es reflexi el que hem estat practicant durant la setmana, per anar afegint coses durant l’any i així poder avançar com equip».

Benvingut i èxits, Xavi! #vamosrojos